OCTOBER WAS A VERY SLOW MONTH

Nov 08, 2009

THIS WAS A TOUGH MONTH FOR ME. I HAD A DEATH IN MY FAMILY AND ALMOST CRAPPED OUT ON MY DIET BUT THANK GOD I DIDN'T. I MANAGED TO LOOSE 3 POUNDS THIS MONTH AND IS NOW DOWN 64 LBS. I AM VERY PROUD ABOUT IT. AS THE HOLIDAYS ARE QUICKLY APPROCHING I MUST SAY I AM A LITTLE NERVOUS ABOUT IT. I AM PLANNING TO STAND FIRM BUT DON'T WE ALL UNTIL WE FALL OFF THE WAGON AND GET RUN OVER BY IT. PRAYERS ARE WELCOME
0 comments

I SWITCHED MY DIET PLAN

Oct 02, 2009

I switched up my diet plan because I hit a plateau with the old one and yes it was just what I needed. I am officially down 61 pounds and loving it. Besides the scale victory I am feeling great about taking care of myself. Life is good these days
0 comments

TOUGH WEEK

Sep 18, 2009



I HAD A TOUGH WEEK AT WORK THIS WEEK AND LET ME TELL YOU, IF EVER THERE WAS A TIME WHEN THE DEVIL WAS OUT AND ABOUT IT WAS THIS WEEK. FIRST I STOPPED AT THE SUPERMARKET AND BOUGHT A BAG OF CHEETOS THAT I SWORE I WOULDN'T EAT IN ONE SITTING..THEN I DID, THEN MY NEW SNEAKERS THAT I BOUGHT SPECIFICALLY FOR RUNNING CRAPPED OUT ON ME AND IT WAS ALL DOWN HILL FORM THERE...SOMEHOW I STILL MANAGED TO LOSE A POUND AND CAN HAPPILY SAY THAT I AM AT A TOTAL 60 LBS GONE...WHEW, I THOUGHT IT WOULD NEVER HAPPEN...THANK YOU GOD



0 comments

ANOTHER 2 LBS

Sep 06, 2009

THANK YOU GOD...WHEN I STARTED THIS JOURNEY, I PRAYED AND ASKED GOD TO GIVE ME THE STRENGTH AND WILL POWER TO SUCCEED. I AM SO GLAD TO SAY THAT MY PRAYERS WERE ANSWERED THIS YEAR BEYOND MY WILDEST IMAGINATION. I HAVE LOST A TOTAL ON 59 LBS AND I AM STILL GOING STRONG. ALL THIS IN 5 AND A HALF MONTHS. I KEEP CHALLENGING MYSELF TO DO MORE AND IN MORE I MEAN MOVING MORE. I LOOK FORWARD TO MY EXERCISE SESSIONS AND THOUGH I CAN'T SAY IT'S MY FAVORITE THING TO DO, I HAVE GAINED A NEW INSIGHT. WHEN I USED TO EAT JUNK AND TOO MUCH OF IT, I FELT GREAT FOR THE SHORT AMOUNT OF TIME THAT I WAS EATING IT THEN I FELT HORRIBLE FOR NOT BEING STRONGER THAN THE FOOD, BUT WHEN I EAT HEALTHIER AND EXERCISE, I DON'T ENJOY DOING IT AT THE TIME BUT THE PAYOFF IS AMAZING AND THEN I AM SO GLAD I DID IT. I DECIDED TO TRADE THE SHORT AMOUNT OF SATISFACTION FOR A LONGER HEALTHIER ME AND I MUST SAY THAT 2009 HAS NOW BECOME MY FAVORITE AND MOST SUCCESSFUL YEAR EVER

1 comment

55 LBS GONE AND I FEEL GREAT

Aug 15, 2009

WELL I HAVE LOST 55 TOTAL POUNDS THIS YEAR AND I AN ESTATIC. I REALLY CHALLENGED MYSELF AND PROVED TO ME THAT I WAS NOT BEYOND CHANGE. I HOPE TO ADD 20 - 30 LBS MORE OFF BEFORE THE YEAR IS OVER.
0 comments

Anther 2 lbs and loving it

Jul 19, 2009

WELL, WHEN I STARTED MY JOURNEY I DIDN'T KNOW WHAT TO EXPECT, I HAS QUITE A FEW DOUBTS THOUGH BUT I AM SO GLA TO REPORT THAT I STUCK WITH IT AND HAVE LOST A WHOPPING 53 LBS ( I HAVEN'T UPDATED MY TICKER YET) BUT YEP, THAT'S HOW MUCH I LOST. I AM SO PROUD OF MYSELF, AND I AM EVEN PROUDER THAT I DIDN'T HAVE TO USE SURGERY TO DO IT. NOT KNOCKING THE SURGERY PEOPLE OFCOURSE BUT I JUSR NEEDED TO PROVE TO MYSELF THAT I COULD DO IT.


I HAVE LEARNED THAT THIS IS A LIFETIME JOURNEY OF TAKING CARE OF MY SELF AND I CAN NOW SAY THAT I ENJOY DOING JUST THAT.
0 comments

Down 47 pounds and still going strong

Jun 16, 2009

I walked to the store today...yes sireee, I did. I remember the first time I walked to the store, I thought my lungs were going to fall  out and was convinced I had develped asthma because I was having such a hard time breathing....not today though. I walked there and back, no heavy breathing, no pain in my legs, no regrets, just pride. Who else can feel a sense of victory in a trip to the store than someone who never could before. I am looking forward to many future walks to wherever  it is I wish to go
0 comments

Today is a great day

Jun 07, 2009

When I started this journey in February I wasn't very hopeful about loosing weight on my own without surgery, however after being placed on the liquid protein diet and was so successful on it, I decided to try thyis diet and exercise thing again with a new attitude. I cancelled my surgery as many of you already know then I went on a "oh my God what have I done streak". Anyway, I had a great support system who told m I could do it. I immediately started thinking about all the weight being gone and all the things I could do because of it.

I came onto  this site and I found this forum and started reading others postings. There was somebody's posting that I read "Can't remember who now" but that person had lost 45 lbs on her own without surgery. I was so jealous and inspired all at the same time. It motivated me and I joined a silent race to get to that 45 lb weightloss...This was to be one of my mini goals to get me through this weight war.

Well imagine my joy when I got up this morning, weighed and am now officially down 45 lbs, I coulld sing, dance, yell, cry and everything else in one....I am estatic and so very proud of myself.


Today my friends is a great day


 
0 comments

WHAT A WEEK

Apr 15, 2009

OH BOY, WHAT A WEEK IT HAS BEEN. FIRST I WENT TO NY AND ON MY WAY BACK I GOT FOOD POISONING AND AN ALLERGIC REACTION IN THE FOOD. SO AFTER HURLING AND POOPING ALL WEEK I WAS FINALLY ABOE TO SEE THE DOC WHO PRESCRIBED SOME ANTIBIOTICS...I FEEL BETTER NOW. ON TOP OF EVERYTHING, I HAD FAMILY HERE FOR A WEEK SO MY EATING HABITS WERE NOT WHAT THEY SHOULD HAVE BEEN. I FELT SO GUILTY ALL WEEK BUT I STILL AMINTAINED SOME CONTROL. I HAD NO RICE, BREAD, POTATOES AND ONLY A SMALL PEICE OF LASAGNE. MOSTLY I OVER ATE ON OTHER STUFF BUT I AM BACK ON TRACK. I MANAGED TO GAIN 3 LBS BUT WHEN I WEIGHED TODAY, I SEEMED TO HAVE LOST IT SO THANK GOD FOR THAT. I AM IN THE PROCESS OF TRAINING FOR A 5K RUN WITH A FRIEND SO I HOPE THAT WILL GET MY JUICES FLOWING...ANYWAY, I AM STILL GLAD THAT I HAVEN'T TOTALLY GIVEN UP AND AM PROUD OF MYSELF FOR COMING BACK BEFORE GAINING BACK ALL THE WEIGHT I PREVIOUSLY LOST.
0 comments

Whoops

Apr 03, 2009

OK SO I DID SOMETHING TODAY THAT I AM NOT SO PROUD OF. I MADE MYSELF GET SO HUNGRY BECAUSE I WAS AT WORK AND I JUST DIDN'T HAVE THE TIME. WELL I DIDN'T OVER-EAT WHEN I FINALLY GOT THE CHANCE TO EAT BUT I HAD PROMISED MYSELF THAT I WOULD ALSO PUT MY HEALTH AND MY WELL BEING FIRST AND THE FIRST SIGN OF A SWAMPED DESK, I CHOSE WORK OVER ME. NEVER AGAIN THOUGH (OR NOT ON PURPOSE).

I AM PROUD OF THE FACT THAT WHEN I CAME HOME FOR DINNER I CHOSE TO HAVE A BAKED PIECE OF FISH AND SOME CABBAGE. I WAS ABLE TO CONTROL ME URGE TO OVER EAT AND PULL THROUGH THAT MOMENT A WINNER...ANOTHER VICTORIOUS DAY FOR ME:-) SORT OF..OH YEAH AND NOW I AM DOWN A FULL 35 LBS.

0 comments

About Me
Orlando, FL
Location
28.2
BMI
VSG
Surgery
02/12/2014
Surgery Date
Feb 03, 2009
Member Since

Friends 15

Latest Blog 18

×